A 3 legjobb tipp használtautó vásárlásához

 

Veszprém legnagyobb használtautó kereskedéseként több éves szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel várjuk ügyfeleinket. Tudjuk, hogy manapság egyáltalán nincs könnyű dolga annak, aki magánszemélyként szeretne gépkocsit eladni, ezért úgy alakítottuk ki a szolgáltatási körünket, hogy az minél jobban megkönnyítse a hozzánk forduló ügyfelek dolgát. 
Íme leghasznosabb tippjeink ügyfeleink számára:

Akinek nem sürgős, ne kapkodjon!

Legyen szó személyautóról, kisbuszról, kishaszonjárműről vagy terepjáróról, az autófelvásárlási szolgáltatásunk révén egy egyéni megállapodást követően akár azonnal készpénzhez juthat az, aki szeretné eladni a járművét.

De akinek nem sürgős az eladás, az inkább bizományos értékesítési szolgáltatásunkat válassza, hiszen ezzel van idő kivárni a megfelelő vevőt, az ügyfél pedig akár magasabb árat is kaphat az autójáért.
Magyarországon hiánycikk a jó állapotú, fiatal, középkategóriás autó, ezért érdemes a külföldi piacon is körülnézni. Köztudott, hogy Németországban például ennyi idősen már lecserélik az emberek az autójukat. A német kereskedések megbízhatósága és a kinti autóhasználati kultúra, a vezetett szervizkönyv, a használt gépjármű tanúsításról szóló számla, a műszaki frissessége, a téli-nyári gumik megléte és jó állapota egyaránt garanciája annak, hogy jó üzlet legyen erről a piacról vásárolni.

A vevő által kiszemelt járművet alaposan átvizsgáljuk a helyszínen, de arra is van lehetőség, hogy ő maga személyesen győződjön meg az autó állapotáról. Ez a piac azt is lehetővé teszi, hogy a megrendelő elképzeléseinek megfelelően kollégáink felkutassák és Magyarországra hozzák álmai autóját. A szükséges dokumentációk kapcsán természetesen teljes körű ügyintézést is biztosítunk.
Mivel a környéken kevés helyen kínálnak bérautókat, jó hír, hogy az SBA Car-nál ezt a szolgáltatást is igénybe vehetik ügyfeleink addig, amíg megtalálják álmaik autóját. Flottánk rendszeresen szervizelt, casco biztosítással rendelkező autókból áll, melyek egy napra vagy hosszabb távra is bérelhetők, már napi 6.000,- Ft-tól egészen a prémium kategóriás modellekig.