Az SBA Car Kft. örömmel segít, legyen szó autóvásárlásról, eladásról, vizsgáztatásról, lízingről, hitelről, átíratásról, okmányirodai ügyintézésről, átvállaljuk a hosszadalmas és sokszor nem egyértelmű dokumentációval való “bajlódást” - bízza ránk magát!

Pénzügyi lízing/hitelügyintézés
Egyéni vállalkozások és cégek számára lehetőség van nyílt végű pénzügyi lízing igénybevételére - ez lehetőséget biztosít arra, hogy alacsony költségen üzemeltethessék céges személyautóikat. 2012 óta egy jogszabály változásnak köszönhetően visszaigényelhető a nyílt végű lízing kezdőrészletének és havi törlesztőrészletének Áfa-tartalma. 

Milyen további előnyei vannak ennek a finanszírozási formának?
új és használt gépjármű finanszírozásához is egyaránt igénybe vehető,
a lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható,
a lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására,
gyors és rugalmas autócsere lehetőség a futamidő végén, ugyanis a lízing esetében a vevőnek nincs vásárlási kötelezettsége.

Magyarországi forgalomba hozatallal kapcsolatos teljes körű ügyintézés
Számunkra nem jelent problémát, ha valaki külföldön nézettmagának egy autót - elmegyünk érte és nem csak haza, de forgalomba is hozzuk.

Biztosítási ügyintézés
Megkeressük igényeinek leginkább megfelelő biztosítási, illetve casco-s ajánlatot, és persze segítünk is megkötni.

Gépjármű átírás
Ha nincs ideje az autójával kapcsolatos okmányirodai ügyintézésre, szívesen megtesszük Ön helyett.

Eredetiségvizsga
Az eredetiségvizsgálat 1999 óta szükséges a tulajdonos változás nyilvántartásba vételéhez, mi pedig szeretnénk, hogy nálunk minden autóvásárlással kapcsolatos teendő egyszerre elintézhető legyen. Szervizünkben ellenőrizzük a jármű egyedi azonosítóit, illetve minden egyéb tulajdonságát, hogy aztán a legnagyobb bizalommal adhassuk át új autóját.

Műszaki vizsgáztatás
Hamarosan lejár autója műszaki vizsgája? Kérjen időpontot, hozza be, és bízza ránk!